Raduan Nwelati

Aktualizováno 15. 10. 2012 14:37
Raduan Nwelati je členem ODS, současným primátorem města Mladá Boleslav, lídrem kandidátní listiny občanské demokracie ve Středočeském kraji a kandidátem na hejtmana kraje pro Krajské volby 2012.
Raduan Nwelati.
Raduan Nwelati. | Foto: www.mb-net.cz

Raduan Nwelati kandidoval v Krajských volbách Středočeského kraje za stranu ODS. Se svými 8569 platnými hlasy se dostal do čela pořadí podle preferenčních hlasů.

Raduan Nwelati je členem ODS, současným primátorem města Mladá Boleslav, lídrem kandidátní listiny občanské demokracie ve Středočeském kraji a kandidátem na hejtmana kraje pro volby 2012. Volby proběhly 12. a 13. října roku 2012.

Nwelati se většinu svého života živil jako ortoped, působil na soukromé ortopedické ambulanci či v Kladiánově nemocnici. Tam vykonával funkci zástupce ředitele Sdružení zdravotnických zařízení v Mladé Boleslavi, následně se stal ředitelem nemocnice.

V komunálních volbách roku 2008 byl Raduan Nwelati zvolen do funkce primátora Mladé Boleslavi. Za hlavní problémy Středočeského kraje Nwelati označuje zejména předlužení a losování při výběrových řízeních.

 

Právě se děje

Další zprávy