reklama
vaření
Infografika
Mapa minipivovarů je opět bohatší, chutě pivního národa už přitom nejsou nudné
Aktuálně.cz přináší přehlednou mapu všech pivních cílů v Česku spolu s návodem, jak se v jejich bohaté nabídce vyznat.
Foto: Kachna z "Kachny". Jak si šéfkuchař předělal Citroën 2CV na pojízdnou kuchyň
Prohlédnout si
11 fotografií
Kamu: Dostala jsem se na úplné dno, vyhořela jsem, bez Instagramu bych se neuživila
20:49
Gastronomická oáza. Restaurace uprostřed eukalyptového lesa připomíná páru nad hrncem
Prohlédnout si
12 fotografií
Vítězka MasterChef: Vaření je mojí vášní od osmi let, teď se těším na dril v Londýně
15:46
Připravte si pstruha v řepném menu podle Naháče
2:17
Zdeněk Pohlreich: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo
4:56
České chutě se mění. Pizzu válcují asijské speciality a americké burgery
Zatímco byznys s rozváženým jídlem začínal před lety hlavně s pizzou, dnes trhu dominují asijská jídla a burgery. Vyplývá to z ankety Aktuálně.cz.
0:38
Nakupovat v supermarketu je luxus, říká pan Cuketka. Vaří pro lidi jako Láďa Hruška
Rozhovor s panem Cuketkou o stavu české gastronomie a vaření doslova za pár korun.
Čokoláda, kokos, mléko. Vyrobte si vlastní Bounty tyčinky
1:41
Přehled
Prosolit, zmrazit, naložit. Houbaření je vášeň: 10 tipů, jak úlovku prodloužit život
Nasbírat košík hub je mnohdy snazší než ho sníst. Co však dělat s houbami, aby nám vydržely déle? Spotřebitelské sdružení dTest sestavilo deset tipů.
Dezert jako popelník. Britský šéfkuchař testuje, jak chutná nevábně vypadající jídlo
0:55
Úsporná kuchařka? Jídlo z konzervy je špatně, chudí musí vařit ze základních surovin, říká Slimáková
14:34
Oceněný olomoucký šéfkuchař se nebojí experimentovat, svým hostům uspořádal i Poslední večeři Páně
Šéfkuchař Přemek Forejt kombinuje neslučitelné suroviny v olomouckém Entrée, které loni anketa Grand Restaurant vyhlásila nejlepší českou restaurací.
Z hotelovky rovnou k sushi, šnekům a žabím stehýnkům. Ve čtyřiadvaceti šéfuje oceňované restauraci
Ondřej Dulanský patří mezi nejmladší české šéfkuchaře a v Brně vede oceňovanou restauraci Pavillon.
Pizza party na vesmírné lodi. Jak se dělá italská klasika ve stavu beztíže?
0:54
1:05
Milujete (proklínáte) návody z Ikey? Firma je otiskla na pečicí papír, můžete si podle nich uvařit
Pokud přemýšlíte, co jednoduchého uvařit k obědu nebo večeři, můžete se inspirovat novými Ikea recepty. Podstatné ovšem je, abyste dokázali rozluštit…
Konec hnědým omáčkám. Šéfkuchaři servírovali ve škole v Neratovicích svíčkovou, chřest i tuňáka
Prohlédnout si
15 fotografií
2:44
Kazma si vystřelil z pořadu Prostřeno. Odhalil praktiky reality show a poukázal na málo známou nemoc
Štáb One Man Show tvrdí, že chtěl poodhalit zákulisí těchto reality show a zároveň pomoci kolegovi, který trpí Touretteovým syndromem.
Sypeš to tam jak Babica! Drsný šéf slaví 60 let, tohle jsou nejslavnější hlášky Zdeňka Pohlreicha
Prohlédnout si
21 fotografií
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama