Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
10. 6. Gita
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
10. 6. Gita
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
vaření
Divadlo krutosti. Ve filmu šéfkuchař na ostrově přichystal boháčům nečekané menu
Kina promítají snímek Menu. Hosté připlouvají do luxusní restaurace, kterou vede postava hraná Ralphem Fiennesem.
Zemřela autorka blogu o vaření Powellová, podle které vznikl film Julie a Julia
Spisovatelka a autorka blogu o vaření Julie Powellová zemřela, bylo jí 49 let. Její autobiografická kniha se stala předlohou pro film Julie a Julia z roku 2009, ve kterém hrála Meryl Streepová. O…
Přečíst zprávu
Napínavější než pátrání po vrahovi. Šéfkuchař v seriálu zachraňuje krachující podnik
Partnerka ho opustila, přepadají ho panické ataky. V seriálu Medvěd se šéfkuchař z luxusní restaurace ujímá chaotické a zapadlé prodejny sendvičů.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Mafián natáčel, jak vaří, a nezakryl si tetování. Policie ho díky tomu vypátrala
Hledaný italský mafián Marc Feren Biart šest let úspěšně unikal policii a žil si spokojeně v Karibiku. Pak ale udělal osudovou chybu.
Sajler: Přišli jsme o desítky milionů, je to zmar. Na Kluky v akci už nebyla energie
20:30
Stres a řev kuchaře posunou dál. MasterChef byl pro mě zlom, říká nejmladší vítězka
Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou o tom, proč se učí vařit v Londýně, proč se u sporáku nesnese s babičkou a proč brečela nad úrovní hotelovek.
Vítěz MasterChef: Je to adrenalin, ale ne boj o život. Hejt na Pavlínu jsem nechápal
22:50
Tohle masové ragů nepokazíte: Výborné boloňské špagety krok za krokem
Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem
V plechovce s naloženými smrži byl i jedovatý ucháč, varuje inspekce. Finům nevadí
Jed působí především na trávicí ústrojí a játra, některé příznaky se podobají otravě muchomůrkou zelenou. Přesto se tato houba ve Finsku prodává.
Infografika
Mapa minipivovarů je opět bohatší, chutě pivního národa už přitom nejsou nudné
Aktuálně.cz přináší přehlednou mapu všech pivních cílů v Česku spolu s návodem, jak se v jejich bohaté nabídce vyznat.
Foto: Kachna z "Kachny". Jak si šéfkuchař předělal Citroën 2CV na pojízdnou kuchyň
Prohlédnout si
11 fotografií
Kamu: Dostala jsem se na úplné dno, vyhořela jsem, bez Instagramu bych se neuživila
20:49
Gastronomická oáza. Restaurace uprostřed eukalyptového lesa připomíná páru nad hrncem
Prohlédnout si
12 fotografií
Vítězka MasterChef: Vaření je mojí vášní od osmi let, teď se těším na dril v Londýně
15:46
Připravte si pstruha v řepném menu podle Naháče
2:17
Zdeněk Pohlreich: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo
4:56
České chutě se mění. Pizzu válcují asijské speciality a americké burgery
Zatímco byznys s rozváženým jídlem začínal před lety hlavně s pizzou, dnes trhu dominují asijská jídla a burgery. Vyplývá to z ankety Aktuálně.cz.
0:38
Nakupovat v supermarketu je luxus, říká pan Cuketka. Vaří pro lidi jako Láďa Hruška
Rozhovor s panem Cuketkou o stavu české gastronomie a vaření doslova za pár korun.
Čokoláda, kokos, mléko. Vyrobte si vlastní Bounty tyčinky
1:41
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama