reklama
gastronomie
Kolo, káva, dort. U Prahy vznikl ráj, kde vedle kávovaru opravují a staví kola
Prohlédnout si
15 fotografií
Mňamdočíči! Brňáci dobývají Prahu s nadupanými koblihami. Třeba á la pražský koláč
Prohlédnout si
23 fotografií
"Hoď mi sem dva utopence!" Jak špekáček v láku dobyl srdce nejen českých štamgastů
Utopenci – tradiční česká lahůdka plná historie, rekordů i moderních inovací, která spojuje generace a milovníky dobrého vyhlazeného piva.
Klobásový svár u sousedů. Země se přou, kde se dřív prodával bratwurst
Dosud se k prvenství hrdě hlásila hospoda Wurstkuchl umístěná nedaleko románského Kamenného mostu v bavorském Řezně (Regensburgu).
Smažák v srdci. Tahle mapa odhalí, kde najít nejlepší smažený sýr v Česku
Smažákomapa odhalí nejlepší místa v Česku, kde si pochutnáte na skvělém smaženém sýru. Vydejte se na tour de smažák se Životem ve strouhance.
Uzákoněte dýška v hospodách, navrhuje komora. Spropitné má být součástí mzdy
Pravidla pro spropitné by měla být jasně legislativně ukotvena, aby spropitné mohlo být oficiální součástí odměny za práci. Navrhuje to Hospodářská ko
Ze zanedbaného farního dvorku gastronomický ráj. Jak jedna jabloň změnila Bořetice
Prohlédnout si
15 fotografií
Ujgurští bratři dobyli Tábor. Pomohly jim v tom nudle od maminky a pokrmy z dětství
Prohlédnout si
13 fotografií
"Smažák? Geniální český vynález," chválí Japonci na Expu. Prezident Pavel je ike-odži
Japonci objevují krásy české kuchyně na světové výstavě v Ósace – ovšem v jiné formě, než jakou ji znají samotní Češi. Podívejte se na fotogalerii.
Hon na (šedý) bilion. Návrat k EET i povinné přijímání karet, cash only je "pravěk"
Analýza: Děravý státní rozpočet, schodkové hospodaření státu a způsoby, jak se s deficity poprat, budou patřit mezi hlavní témata předvolebního boje.
Láká vás Katánie? Připravte se na výborné jídlo, historii a překvapivý nepořádek
Prohlédnout si
30 fotografií
Sladká vůně z břehů Lipna. Mladý cukrář omámil Šumavu a Povidloň jede nadoraz
Prohlédnout si
19 fotografií
Infografika
Ochutnejte svět: Poznáte zemi podle jídla? Otestujte se v kvízu
Poznáte svět podle jídla? Otestujte své chutě i znalosti v kvízu o slavných i méně známých pokrmech z celého světa.
Herec a autor Gastromapy Lukáš Hejlík: Vysedávat v nádražce je už přežitek
Herec a autor Gastromapy Lukáš Hejlík v rozhovoru pro Aktuálně vysvětluje, proč nádražky v Česku ubývají a ty nové vyžadují osobitý koncept.
Už žádná mafie. Sicílie turistům nabízí unikátní architekturu i křišťálově čisté moře
Prohlédnout si
23 fotografií
"Přiložím mobil a platím, ani nevím kolik." Platby kartou rostou divokým tempem
Po celém Česku rapidně přibývá bezhotovostních plateb. Místo plastových karet ale zákazníci preferují nejvíc platby mobilem.
Pankáč z křižovatky. V BBQ Boudě vás odzbrojí vymazleným masem za skvělou cenu
Prohlédnout si
29 fotografií
Náhrada škody za blackout? Zapomeňte, vzkázal ministr hospodským
Po náhradě škod za páteční několikahodinový výpadek elektřiny volal zejména gastronomický sektor, hovořil o ztrátách v řádu desítek milionů korun.
Z lodě vytvořila oblíbené bistro u řeky. S rybou a hranolky boduje nejen u cyklistů
Prohlédnout si
25 fotografií
Přehled
Smažené dobroty, co frčí. Nové podniky v Praze a Brně, kde se najíte levně a skvěle
Smažené kuře, surovinami překypující bageta i neapolská pizza. Nejen na tyto dobroty lákají nové pražské a brněnské podniky.
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama