Domácí
Zahraničí
Sport
Video
Ekonomika
Názory
Kultura
Magazín
Žena
Auto
Bydlení
Problémem je manželka i pochybení v projektech. Čtěte to nejdůležitější z auditu
Nejnovější zprávy do e-mailu
Odhlásit se můžete kdykoliv.
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů naleznete
ZDE
.
Domácí
Zahraničí
Sport
Video
5. 12.
Jitka
reklama
gastronomie
Nejlepší suši restaurace na světě, kde večeřel i Obama, přišla o michelinské hvězdy
Tokijská restaurace přišla o tři hvězdy Michelinu, protože již není otevřená široké veřejnosti, ale jen určitým hostům.
Restaurace u Bílého domu podporuje imigranty. Dělají Ameriku skvělou, říká majitel
Podnik s názvem Immigrant Food nabízí pokrmy propojující chutě různých světových kuchyní a podporuje neziskové organizace, které pomáhají imigrantům.
Účty nerozpočítáváme, musíte zaplatit dohromady. V Česku se rozmáhá nezákonný nešvar
Jeden stůl, jeden účet. Některé restaurace v Česku odmítají hostům rozpočítat útratu u jednoho stolu, je to pro ně práce navíc. Mají na to však právo?
Za podpory:
Nejprudší sjezdovka v Zillertalu má sklon 78 procent, je výzvou i pro otrlé lyžaře
Prohlédnout si
17 fotografií
Personál hledáme přes Skype v Asii, říká šéfka hotelů Orea. Mzdy už určují sami hosté
Konkurují nám i velké supermarkety, které navýšily mzdy, říká šéfka největší české hotelové sítě. Nyní nabírá přes Skype 22 nových kolegů z Indonésie.
2:07
Začínal ve vietnamském bistru, teď má luxusní podnik. Češi za jídlem necestují, říká
Šéfkuchař Christian Duy Chu přiznává, že skandinávsko-asijský koncept musí neustále obhajovat. Líbí se i michelinským hodnotitelům.
Rony Plesl: Pivní kultura tu zaostává. Učme se od Italů, prodávají pivo jako parfém
Rony Plesl o faktorech, které ovlivňují chuť piva, o své práci pro Němce i o půllitrech pro ženy.
Nekupujeme základní potraviny, jen výprodeje zbytků ze slevových letáků, říká Hromas
23:11
1:50
Žádné knedlíky ze supermarketu, v Praze vsadili na domácí a vaří je přímo před hosty
Restaurace v čele s šéfkuchařem Janem Pípalem vsadila na nový design i knedlíkové speciality.
Kuchař se soudí s Michelinem kvůli odebrání hvězd. Spletli si šafrán s čedarem, tvrdí
Hodnotitelé šéfkuchaři údajně strhli dvě hvězdičky za čedar v soufflé. Ve skutečnosti to byl podle Marca Veyrata šafrán.
Věci slavného šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina jdou do aukce, peníze dostane rodina
Lidé si budou moci koupit obrazy, oblečení i jeho personifikovaný šéfkuchařský nůž značky Bob Kramer v hodnotě šest tisíc dolarů.
0:56
Americký cukrář vyrábí dorty ve tvaru polene i pytlíku od brambůrek, lidé je milují
Podívejte se na video dortů, které klamou svou podobou.
Český chlebíček je fenomén, dávají si ho turisté i vegani. V Praze stojí i 74 korun
Prohlédnout si
34 fotografií
Za podpory:
Rakouský Řím, rodiště Mozarta i pivní kultury. Různé tváře Salcburku uspokojí každého
Prohlédnout si
18 fotografií
2:32
Na zmrzlinu do Tábora jezdí lidé z celého Česka, jedna z příchutí ohromila i Italy
Jiří Hochman se v 90. letech učil cukrářskému řemeslu v Itálii, po návratu do Tábora rozjel rodinné zmrzlinářství a dnes patří k nejlepším v Česku.
Prohlédnout si
39 fotografií
Ostrava se mění. Z umouněné havířské popelky je hvězdou českého turistického ruchu
Žádná ostravská památka není zapsána na seznam UNESCO, přesto sem zavítají desítky tisíc turistů ročně. Město z důlních oblastí dnes těží popularitu.
Pure devadesátky: Ledvinku nosil každý a po třídě kolovalo Bravíčko, vzpomíná autorka
Rozhovor s autorkou oblíbené stránky Pure devadesátky o tom, jak se Češi v 90. letech oblékali, co rádi jedli a jakými televizními pořady se bavili.
Macocha v centru Prahy. Krápníková jeskyně nabízí vizuální i kulinářský zážitek
Krápníková jeskyně v secesním stylu vznikla už za první republiky, je výjimečná svou atmosférou i kulinářským zážitkem.
V Eiffelově věži se znovu otevře luxusní restaurace, jídlo tu stojí až 6000 korun
Restauraci Le Jules Verne léta vedl slavný šéfkuchař Alain Ducasse, kterému ovšem provozovatel slavné pařížské památky dal loni výpověď.
Majitel australské pobočky KFC chce michelinskou hvězdu. Inspektoři mě ignorují, říká
V okolí podniku je jen poušť a velbloudi, přesto je majitel přesvědčen, že si jeho gastronomie zaslouží jednu až dvě michelinské hvězdy.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
reklama
reklama
reklama