Comeback

17. 10. 2011 14:30
Ozzák a Tomi Paci - dva hlavní hrdinové televizního seriálu Comeback, původního českého sitcomu z dílny TV Nova vysílaného od roku 2008.
Ze seriálu Comeback. Ilustrační foto.
Ze seriálu Comeback. Ilustrační foto. | Foto: Archiv TV Nova

Ozzák a Tomi Paci - dva hlavní hrdinové televizního seriálu Comeback, původního českého sitcomu z dílen TV Nova vysílaného od roku 2008. Režie se ujali Jaroslav Fuit, Jakub Sommer a Jiří Novák, v hlavních rolích se objevují Martin Dejdar, Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Dana Batulková, Matouš Ruml a další.

V pětadvacetiminutových epizodách se odehrávají příběhy bývalého discozpěváka Tomáše Pacovského (Tomáš Matonoha), který provozuje obchod s CD, jeho svérázného bratra, zapřísáhlého metalisty Ozzáka (v podání Martina Dejdara) a dalších členů rodiny nebo známých.

Comeback disponuje velkou fanouškovskou komunitou navázanou jak na sociální sítě, tak i novácký video portál VOYO.

Dana Batulková hraje prodavačku v obchodě s CD, který její dřívější idol "Tomi Paci" provozuje. Tomášova dcera Iva (Kristýna Leichtová) se zase stará o relativně normální chod domácnosti.

Mezi dalšími postavami tu jsou Ivina nejlepší kamarádka Saša (Marie Doležalová) a její dvojče Lexa (Matouš Ruml), který je do Ivy zamilovaný. Jejich matku Simonu potom hraje Simona Babčáková.

 

Právě se děje

Další zprávy