reklama
gastronomie
Přehled
Léto patří ovocným knedlíkům. Kde si v Praze na nich smlsnete a jaký je jejich původ?
Měkké, nadýchané, vonící po másle a ovoci. Češi je milují napříč generacemi.
Stát chtěl umlčet kritiku nové vyhlášky. Vedoucí školní jídelny se ale nedala
Vedoucí jídelny Renata Černá otevřeně popsala nepřipravenost pilotního projektu a tlak ze strany úřadů. „Kdybych mlčela, vyčítala bych si to."
Langoši jak od babičky ukradl dívce srdce. Peněženku vám ale tahle lahůdka nevyplení
Prohlédnout si
7 fotografií
Manželé utekli na venkov a nabízejí domácí tortilly. Po pár měsících se nestačí divit
Prohlédnout si
14 fotografií
"Demižon s pěti litry vodky si koupí jen notorik." Stát oživil ducha metanolové kauzy
Senátoři odhlasovali ve čtvrtek návrh ministerstva financí na legalizaci prodeje lihovin v demižonech o objemu až pěti litrů. Likérky jsou proti.
Přehled
Ovčí bulvy, žabí džus i kachní embrya. Nejnechutnější jídla světa jsou jen pro otrlé
Univerzální hnědá omáčka a vaječná jíška jsou ještě slabý odvar. Projděte si cizokrajné lahůdky, které překonají i traumata ze školních jídelen.
Přehled
Food trucky okupují Moravu. Pochutnejte si v podnicích na kolečkách
Ve vinohradě i u přehrady. Hlavní sezona food trucků konečně začíná, přinášíme tipy na ty nejlepší na jižní Moravě. Kde si pochutnat?
Harryho Pottera okouzlili hot dogem. Buchtičkami se šodó manželé oslnili rodný Zlín
Prohlédnout si
16 fotografií
Hajný se oběsil. Z hájenky mu trampové udělali slavnou hospodu, dnes se nestačí divit
Prohlédnout si
26 fotografií
Tenhle řezník je pojem. Na jeho maso jezdí do Raspenavy i ze zahraničí
Prohlédnout si
22 fotografií
Zlatým kuchařem je sympaťák z Dejvic, porazil televizní tváře. Šéfkuchařky neuspěly
Prohlédnout si
5 fotografií
"To není možný," říkají na její sladkosti. Kvůli alergiím rozjela vlastní byznys
Prohlédnout si
5 fotografií
Co Ukrajinec, to jiný boršč. Na Letné otevřeli restauraci, pelmeně tu ale nečekejte
"Čekali jsme hejt, ale dostalo se nám jen obrovské podpory. Přijel i starosta na kole," pyšní se majitelé polévkárny The Boršč.
Bez rosy na kolejích a předsudků. Jak se strojvedoucí zamilovala do jízdy vlakem
Prohlédnout si
6 fotografií
Vozit pivo do Nepálu je jako nosit dříví do lesa, říká horolezec 'Tráva' z Czech Pubu
Prohlédnout si
20 fotografií
Mohla být v televizi, místo toho rozjíždí gastro podnik. "Moe" potěší nejen Letenské
Prohlédnout si
5 fotografií
Nejlepší v Česku. Zmrzlina v šumavském pohraničí umí vyvolat extázi, vyrábí ji stavař
Prohlédnout si
20 fotografií
30:51
Mike Trafik: Je to srandovní, lidé platí tisíce za živé talkshow. Vidím úpadek zábavy
"Dozvěděl jsem se, že v Praze končí během jednoho roku tři zásadní kluby," upozorňuje Michal Řepka alias Mike Trafik
Česká odpověď na dubajskou čokoládu. Známý výrobce přichází se Staročeskou
Prohlédnout si
28 fotografií
Jídlo za 300, pivo za stovku. Hospodští nemají moc na výběr, říká hoteliér z Krkonoš
Marek Holer má pohostinství v krvi, patří už k sedmé generaci rodiny, jež se v oboru pohybuje. Za pandemie se přesunul z Prahy do Krkonoš.
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama