reklama
 
 
Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Výtečná a zdravější? To je celozrnná pizza!

V restauracích Pizza Coloseum si zakládají na spokojenosti každého hosta, a proto připravují jídlo jen z těch nejkvalitnějších surovin, které dovážejí přímo z italských trhů a rodinných farem. Jedním z nejoblíbenějších jídel, které je známé po celém světě, je bezesporu pizza. Věděli jste, že si ji dnes můžete vychutnat i ve zdravější, celozrnné podobě?

Dobré jídlo je svátek, a když je navíc i zdravé…

Nová, celozrnná pizza je zdravější a přitom skvěle chutná. Ve všech restauracích Pizza Coloseum je nyní novinkou a můžete ji přijít ochutnat. Pokud chcete jíst zdravěji, nebo si jen chcete vychutnat výjimečný zážitek z jídla, bude pro vás tato pizza skvělou a nadále jistě i oblíbenou volbou, jak se již během krátké doby stalo u mnoha zákazníků.

Celozrnná pizza má oproti klasické pizze z bílé mouky mnohé přednosti, které přímo lákají k jejímu ochutnání. Je lehko stravitelná, obsahuje méně kalorií, je bohatá na vlákninu a obsahuje vitamíny a minerální látky, zejména železo. Má také o 77% více vitaminu B1, který napomáhá při hubnutí a regeneraci nervového systému. Mouka, ze které se připravuje, má nízký glykemický index a redukuje vstřebávání tuku, což jistě ocení nejen ženy.

Oblíbené chutě zůstávají

Nové, zdravější, celozrnné těsto na pizzu je lehké, pizza si přitom zachovává svou křupavost a skvělou chuť. Pokud jste konzervativní milovníci italské kuchyně, nemusíte se obávat - ve zdravější variantě si můžete objednat všechny tradiční a oblíbené druhy pizzy. A stejně jako klasická bílá varianta, je i celozrnná pizza připravována z té nejkvalitnější italské mouky od rodinné firmy Naldoni.

Ve 100 g celozrnné pšeničné mouky je obsaženo 8,4 g vlákniny a 68,7 g karbohydrátů. Oproti bílé pšeničné mouce, která obsahuje pouze 2,2 g vlákniny a 77,3 g karbohydrátů.

Naldoni - italská rodinná tradice

Firma Naldoni sídlí v srdci oblasti Romagna, ve více jak 200 let starém mlýně. Původní mlýn zde byl postaven již v roce 1800 a v roce 1940 převzal mlýn Igino Elido Naldoni. Od té doby se dědí vášeň k řemeslu rovným dílem, což má za výsledek velké zkušenosti v mletí obilí, znalosti, kulturu a možnost reagovat na potřeby potravinářského průmyslu.

Postupem času byl proces výroby obohacen o moderní technologie, které však vyžadují jejich pravidelnou údržbu, kontroly kvality, konstantní výzkum, schopné kuchaře, pekaře a mnoho dalšího, což je bezpochyby známka nejvyšší kvality. Kromě jiného se v současné době firma zabývá také udržitelným rozvojem a šetrností k životnímu prostředí. Probíhá několik projektů, od výzkumu starobylých obilovin, které posílí půdu a produkty z nich budou lépe stravitelné.

Neváhejte a přijďte ochutnat novou celozrnnou pizzu do nejbližší restaurace Pizza Coloseum https://www.coloseum.cz

15. 5. 2019 8:43

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama