reklama
vaření
Proč zdraží plyn? Málo jste topili, může za tím být i kartel
Cena za přepravu plynu nečekaně stoupla o pětinu. Podle Energetického regulačního úřadu k tomu není zjevný důvod.
Elektřina Pražanům nezdraží. Kdo slíbí věrnost, může ušetřit
Pražská energetika zlevní elektřinu pro domácnosti v průměru o 2,5 procenta. Uspoří ale jen ti, kteří využívají nebo využijí produkt s fixací.
Indonéské nudle za pár minut připraví šéf restaurace Ari's
2:20
Francouzský holub s černými ořechy z restaurace Le terroir
2:17
Dančí kýta a candát podle šéfkuchaře hostince Na Štěpáně
2:03
Kachní játra a další delikatesy z pruhonické Sokolovny
1:58
Oblíbené suroviny Jana Punčocháře z restaurace Grand Cru
2:12
Na smažák zapomeňte! Takhle vaří nejlepší čeští kuchaři
Prohlédnout si
38 fotografií
RECENZE Čokoládový expert uvařil rajsky sladce Lásku na kari
Lasse Hallström si udělal v oboru jméno hitem Čokoláda a k dojemnému příběhu i vaření se vrátil, aby ukázal, že láska prochází všemi žaludky, ať už…
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Jíst zdravě? To je kec, ty vole! Tak vaří Zdeněk Pohlreich
Prohlédnout si
60 fotografií
Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci
Rozhovor s televizním kuchařem Ladislavem Hruškou o úrovni české gastronomie, kvalitě televizního zpravodajství a chlebu, který padá vždy namazanou…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování
Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Zákulisí restaurace Essencia, kde vládne Jiří Štift
Prohlédnout si
12 fotografií
2:37
Videonávod: Jak připravit nejlepší nakládaný hermelín
Nechte se inspirovat kuchaři z pražské restaurace Lokál a připravte si doma delikátní nakládaný hermelín.
Pražské restaurace uhájily dvě michelinské hvězdy
O ocenění v jedné z dalších kategorií přišla další pražská restaurace, která se ovšem v budoucnu může dočkat vyššího ocenění.
Místo medicíny začala vařit. Patří k nejlepším na světě
Rozhovor s francouzskou šéfkuchařkou Reine Sammut oceněnou michelinskou hvězdou.
Netradiční spotřebiče: Zvládnou sushi i brambory
S rýžovarem uvaříme rýži vždy správně. Loupačka si poradí s otravným škrábáním brambor
Deset nejvlivnějších lidí české kuchyně. Včetně Babici
Kuchaři, nadšenci i novináři. Kdo patří mezi deset nejvlivnějších osobností?
Rozhovor: Hana Michopulu: Už víme, že jíme blafy. Tak proč je z chleba molitan?
Viktor Vondra
Předchozí
5
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama