Na pomezí pražské Troje a Bohnic, jen kousek od Zoologické zahrady se rozkládá vinice Salabka. Spolu s citlivě zrekonstruovaným Restaurantem, vlastní Palírnou a Apartmány tvoří ojedinělý komplex historické usedlosti s nádechem Provence.
Stranou ruchu velkoměsta a únavného vánočního shonu tu připravili výjimečný zážitek. Pokud ještě stále nevíte, kde oslavit Silvestra, pak Salabka je prostředí s neopakovatelným geniem loci, čeká Vás výjimečné několika chodové menu šéfkuchaře Petra Kunce, vyhledávaná a oceňovaná vína Tomáše Osičky – vše místní a v té nejlepší kvalitě.
Letos se dočkáte atmosféry benátského karnevalu - rej masek, živá hudba, taneční vystoupení – to je jen ochutnávka toho, co Vás zde čeká.
Z nápojů tentokrát ochutnáte nejen tradiční šampaňskou metodou vyráběné sekty La Perle a Le Diamant, ale i Ryzlink z nejstarších keřů v Čechách, na soutěžích oceňované Pinoty Blanc a Noir, ale třeba také unikátní produkt – místní likérové víno z Neronetu a zdejší pálenky.
Lákavé menu nenechá na pochybách, že i zde si labužník přijde na své. Čerstvé ústřice, se zeleným jablkem a nakládaný zázvorem, foie gras crème brûlée, s gelem z dezertního vína, bouillabaisse či jelení hřbet – to je jen malá ukázka zdejší skvělé kuchyně.
Ani o cestu se nebojte, zajistili zde pro Vás kyvadlovou dopravu z centra Prahy a zpět. Nicméně, počet míst je omezený a rychle ubývají, nenechávejte rozhodnutí na poslední chvíli.
Cena za celý večer:
4 999,- Kč / osoba
4 500,- Kč / osoba, pokud přijdete v páru
4 000,- Kč / osoba, pokud Vás jsou 4 osoby a více