Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
16. 7. Luboš
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
16. 7. Luboš
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
restaurace
Brambory nad zlato a dezert, který vás vystřelí do vesmíru. Na Pankráci mají narváno
Prohlédnout si
22 fotografií
Nejdražší dům v Česku už nemá "vetřelce". Tubusy ve dvoře nahradil Kašpárkův podnik
Prohlédnout si
15 fotografií
InFuzi či transFuzi? Nový podnik v Masaryčce vaří vlastní ležák i uzené pivo
Prohlédnout si
31 fotografií
Umělá inteligence může ovlivnit, jak vaří hospody. Hrozí standardizovaná průměrnost
Umělá inteligence by mohla ovlivnit vaření v restauracích. Jejich provozovatelé a kuchaři ji mohou využít mimo jiné při vymýšlení nových receptů.
Na Mallorce se zřítila část budovy restaurace. Čtyři lidé zemřeli
Při zřícení budovy přímořské restaurace na Mallorce zemřeli čtyři lidé. Dalších 16 jich bylo zraněno, informoval o tom šéf tamních hasičů.
Šéfkuchař servíruje pampelišky, které sám sbírá. To nejdůležitější ho naučila babička
Prohlédnout si
17 fotografií
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
Na tahu s posledními štamgasty. Dřív tu létaly kořalky, teď nonstopy nenávratně mizí
Prohlédnout si
34 fotografií
Kdo to píše? Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací
Podle amerického sdružení na ochranu spotřebitelů PIRG je 30 až 40 procent internetových recenzí falešných. Přitom recenze mohou podniky zničit.
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
České restaurace podražily za posledních pět let o 34 procent, v regionech jsou rozdíly
Ceny v českých restauracích, barech, klubech nebo bistrech se od prosince 2019 do konce loňského roku zvýšily o 34 procent. V porovnání s předloňským lednem byly loni v prosinci ceny vyšší o 18…
Přečíst zprávu
Čapek tu psal Krakatit a myslel na jinou. Z ruiny je po 30 letech důstojná památka
Prohlédnout si
27 fotografií
Svátek světel v temné době. Chanuka připomíná, že musíme držet spolu, říká Izraelec
Prohlédnout si
14 fotografií
Vyměňte Mikulov za Dolní Kounice. Malebné městečko si zahrálo i ve slavném Dědictví
Prohlédnout si
39 fotografií
Obrazem: Horlivci dostali sendviče na rok zdarma. Jak Popeyes otevřel první pobočku
Prohlédnout si
22 fotografií
5:44
Američané sem chodí na svíčkovou. Jídlo je nejlepší propagace Česka, říká restauratér
"Česká kuchyně tady lidem chutná. Propagace se dělá nejlépe přes žaludek," míní šéf restaurace v New Yorku, rodilý Američan s českými kořeny.
Přehled
Mrtvé myši, trus i plísně. Tyhle podniky musely po kontrole zavřít
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila od začátku prázdnin nedostatky u více než dvaceti gastro provozoven po celém Česku.
Polévka dražší o polovinu, pivo o třetinu. Analýza zmapovala nárůst cen v hospodách
Gastroindex sleduje typická jídla v českých restauracích a hospodách.
Blažek strávil pět hodin v restauraci s Nejedlým, prý se tam schovával před bouřkou
"Vzhledem k nevídané bouřce, v jejímž průběhu nebylo možné restauraci opustit, jsem si přisedl k jejich stolu," napsal Pavel Blažek.
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama