reklama
restaurace
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
Na tahu s posledními štamgasty. Dřív tu létaly kořalky, teď nonstopy nenávratně mizí
Prohlédnout si
34 fotografií
Kdo to píše? Itálie chce regulovat internetová hodnocení restaurací
Podle amerického sdružení na ochranu spotřebitelů PIRG je 30 až 40 procent internetových recenzí falešných. Přitom recenze mohou podniky zničit.
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
České restaurace podražily za posledních pět let o 34 procent, v regionech jsou rozdíly
Ceny v českých restauracích, barech, klubech nebo bistrech se od prosince 2019 do konce loňského roku zvýšily o 34 procent. V porovnání s předloňským lednem byly loni v prosinci ceny vyšší o 18…
Přečíst zprávu
Čapek tu psal Krakatit a myslel na jinou. Z ruiny je po 30 letech důstojná památka
Prohlédnout si
27 fotografií
Svátek světel v temné době. Chanuka připomíná, že musíme držet spolu, říká Izraelec
Prohlédnout si
14 fotografií
Vyměňte Mikulov za Dolní Kounice. Malebné městečko si zahrálo i ve slavném Dědictví
Prohlédnout si
39 fotografií
Obrazem: Horlivci dostali sendviče na rok zdarma. Jak Popeyes otevřel první pobočku
Prohlédnout si
22 fotografií
5:44
Američané sem chodí na svíčkovou. Jídlo je nejlepší propagace Česka, říká restauratér
"Česká kuchyně tady lidem chutná. Propagace se dělá nejlépe přes žaludek," míní šéf restaurace v New Yorku, rodilý Američan s českými kořeny.
Přehled
Mrtvé myši, trus i plísně. Tyhle podniky musely po kontrole zavřít
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila od začátku prázdnin nedostatky u více než dvaceti gastro provozoven po celém Česku.
Polévka dražší o polovinu, pivo o třetinu. Analýza zmapovala nárůst cen v hospodách
Gastroindex sleduje typická jídla v českých restauracích a hospodách.
Blažek strávil pět hodin v restauraci s Nejedlým, prý se tam schovával před bouřkou
"Vzhledem k nevídané bouřce, v jejímž průběhu nebylo možné restauraci opustit, jsem si přisedl k jejich stolu," napsal Pavel Blažek.
Práce tu zachraňuje život. V pražské restauraci zaměstnávají bývalé vězně a narkomany
Sehnat peníze není pro sociální podniky jednoduché. Složitou otázku financování často řeší evropskými granty a dotacemi.
Minipivovary oživily český trh. Teď výrobce trápí vyšší DPH i odliv lidí z hospod
Řemeslné pivovary oživily český pivní trh a přinutily velké hráče k reakci. Pořád přibývají, přestože čelí ekonomické nejistotě.
Oběd v restauraci vyjde v průměru na 184 korun, o 20 korun více než loni
Průměrné ceny obědů letos rostou pomalejším tempem, když za celý minulý rok to bylo o 19 procent, v přepočtu 24 korun.
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Z mastného stánku pod Bezdězem udělali oázu mlsných turistů. Z nevěstince zas penzion
Prohlédnout si
20 fotografií
V šumavském kempu vaří šneky i žáby. Utopenci mají v Divokým bistru utrum
Prohlédnout si
20 fotografií
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama