reklama
jídlo
Burgerfest 2025: když se burger stane uměním a gastronomickým zážitkem
Burgerfest už 14 let bojuje proti mýtům o americkém jídle.
Na Palmovce zabodoval s PřívYESem. Plácek u vody provoněl díky burgerům i quesadille
Prohlédnout si
19 fotografií
Malé chyby, velké následky. Jak jídlo a správné načasování ovlivňuje účinek léků
Podle špičkových farmaceutických i nutričních odborníků je čas přestat podceňovat, kdy, jak a s čím léky bereme. Co všechno byste měli vědět?
Překvapivé benefity cukety. Jak moc je zdravá - a jak by rozhodně neměla chutnat?
Cuketa je bohatá na antioxidanty, které podporují imunitní systém. Hodí se na gril, pomáhá hubnout, chrání zrak, snižuje tlak.
Fantastická čtyřka a sladká tečka. Bistro se zahradou má atmosféru, co se nedá koupit
Prohlédnout si
32 fotografií
Blackout bez paniky. Víme, co mít doma připravené, když zhasne svět a zmizí signál
Praktické tipy, co mít doma a jak se připravit na blackout – zásoby, energie i sousedská spolupráce pro krizové situace bez paniky.
2:15
"Trapné už v době vzniku." Urážky Romů v pořadu o vaření i po letech rozvířily emoce
V pořadu Pod pokličkou tehdy neměly nevhodné stereotypní poznámky o Romech jen kreslené postavičky, ale i osobnosti z uměleckého světa.
Mňamdočíči! Brňáci dobývají Prahu s nadupanými koblihami. Třeba á la pražský koláč
Prohlédnout si
23 fotografií
30:31
Omýváte maso vodou? Nebezpečný mýtus, varuje expertka. Toto hrozí
"Kolem proteinu se vytváří mánie. Říkám tomu, že je tu doslova proteinizace všeho, co je kolem nás," říká Markéta Gajdošová.
Smažák v srdci. Tahle mapa odhalí, kde najít nejlepší smažený sýr v Česku
Smažákomapa odhalí nejlepší místa v Česku, kde si pochutnáte na skvělém smaženém sýru. Vydejte se na tour de smažák se Životem ve strouhance.
Váš průvodce italskou kuchyní. Co ochutnat a jak se orientovat v menu
Prohlédnout si
19 fotografií
"Nestihli jsme dojíst řízky." Podívejte se, jak si Češi užívají dovolenou i stížnosti
Češi si umí dovolenou zpestřit – třeba stížností na ostrov ve výhledu, slabé pivo nebo řízky, které jim zkazil předčasný check-in.
"Smažák? Geniální český vynález," chválí Japonci na Expu. Prezident Pavel je ike-odži
Japonci objevují krásy české kuchyně na světové výstavě v Ósace – ovšem v jiné formě, než jakou ji znají samotní Češi. Podívejte se na fotogalerii.
Přehled
Cyklodovolená není jen pro fanoušky závodů Tour de France. Užijte si sport i pohodlí
Cyklistická dovolená není jen pro fanoušky závodů - v sedle kola si dnes může vychutnat krásy Evropy úplně každý. A klidně i bez špičkové fyzičky.
Chobotnici vaří podle tajného receptu. Agapi mou láká na vůně, které jinde nejsou
Prohlédnout si
30 fotografií
Infografika
Ochutnejte svět: Poznáte zemi podle jídla? Otestujte se v kvízu
Poznáte svět podle jídla? Otestujte své chutě i znalosti v kvízu o slavných i méně známých pokrmech z celého světa.
Pankáč z křižovatky. V BBQ Boudě vás odzbrojí vymazleným masem za skvělou cenu
Prohlédnout si
29 fotografií
Z lodě vytvořila oblíbené bistro u řeky. S rybou a hranolky boduje nejen u cyklistů
Prohlédnout si
25 fotografií
Jaké speciality ochutnat na Krétě? Dejte si souvlaki, mořské plody a hlavně předkrmy
Prohlédnout si
14 fotografií
Prostě kulajda. Buď ji nenávidíte, nebo milujete. Jak ji připravuje známý kuchař?
Kulajdu odlišuje od jiných polévek kopr - bylinka, která rozděluje národ. Kde vznikl její název a jak ji vaří slavný český kuchař?
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama