Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
31. 7. Ignác
19 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
31. 7. Ignác
19 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
hovězí
Nejlepší české maso mizí v zahraničí. Řetězce raději dovezou levnější
Pro chovatele je výhodnější maso vyvážet, než se snažit prodat ho v Česku.
Hovězí může zdražit. Češi zaplatí za suché léto, zemědělcům docházejí krmiva
Jiný problém mají výrobci vepřového. Do Česka se "tlačí" levná prasata ze zahraničí.
Produkce masa v Česku meziročně klesla, ruské sankce snížily ceny vepřového
Produkce vepřového, která obnáší víc než polovinu celkové výroby masa v Česku, loni klesla o 3,5 procenta na 227 739 tun.
Připravte si poctivou domácí sekanou
3:46
Jak řádně připravit velký steak. Musí se po propečení nechat odpočívat
5:05
Připravte si hovězí s pepřovou omáčkou do pár minut
2:04
Jak se změnil český jídelníček od roku 1950? Králíky na dvorku nahradily sekačky a bazény
Ve srovnání s rokem 1950 spotřebují lidé více těstovin, sýrů a drůbežího masa. A naopak méně hovězího, brambor či chleba.
České vepřové může zmizet z trhu, varují chovatelé. Krmiva je málo, ale zdražit nemohou
Chovatelům prasat rostou náklady, na rozdíl od hovězího masa si ale nemohou dovolit zdražení.
Jak připravit tatarák? Pracně škrábaná svíčková není povinná
2:20
Rezerva pro krizi: Mražené maso může nahradit živá zvířata
Správa státních hmotných rezerv začala spolupracovat na novém projektu s Agrární komorou. Ministr zemědělství ale nepovažuje nápad za systémově…
Jak vybrat a zpracovat kus hovězího na luxusní steak
2:49
Začněte grilovací sezonu steakem z vysokého roštěnce
3:13
Odkud je maso v obchodě? Ode dneška se dozvíte víc
V celé Evropské unii začíná platit nové unijní nařízení. Povinné značení původu se dosud vztahovalo jen na hovězí maso.
Odkud je maso v obchodě? Konečně získáte jistotu
S výjimkou hovězího, u něhož si sledování původu už dříve vyžádala „nemoc šílených krav“, je dosud značení ostatních nejvíce prodávaných druhů masa…
Pečený hovězí krk podle šéfkuchaře restaurace Mezi domky
2:21
Moskva rozšiřuje sankce, na seznamu přibude hovězí maso
Evropské výrobky údajně obsahují zakázané látky včetně kadmia či olova. Zákaz začne platit 21. října.
3:56
Hovězí, vepřové, kuřecí. Naučte se grilovat jako profík
Sezóna grilování právě startuje. Nechte se inspirovat, jak správně pracovat s jednotlivými druhy mas na rozpálené mřížce.
Produkce masa v Česku vloni klesla, ceny se zvýšily
Český statistický úřad zveřejnil údaje o zemědělské produkci za rok 2013.
Češi mění svůj jídelníček. Statistici spočítali posun
Loni klesla spotřeba chleba, hovězího masa, ovoce, zeleniny, brambor či cukru.
Aféra s koňským masem
Na začátku roku 2013 se v médiích objevily zprávy, že kontroly v několika evropských zemích objevily v produktech z hovězího masa také koňskou DNA.…
Předchozí
3
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama