Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
16. 7. Luboš
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
16. 7. Luboš
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
hovězí
Přehled
Máme se bát masa? Vše co potřebujete vědět o kauze pochybného polského hovězího
Otázky a odpovědi ohledně závadného hovězího z polských jatek.
1:32
Poškodil nás, říká šéf hospody, kde podle Tomana měli podezřelé hovězí. Důkazy chybí
Majitel restaurace U Moťáka vnímá ministrova slova jako poškozování a zdůrazňuje, že pochybnou šarži hovězího v restauraci kontroloři vůbec nenašli.
Polské maso vydává luxusní restaurace za argentinské, řekl Toman. Majitel to vyvrací
Toman původně nechtěl konkrétní podniky uvádět, jsou však podle něj "nazývané asijsky". Nakonec uvedl, že jde o hospodu "U Moťáka".
Komentář: Tomanova šifra hovězí: Situace je nadmíru výtečná
Jan Lipold
1:41
Celníci na hranicích s Polskem kontrolují první náklaďáky. Hledají nebezpečné hovězí
Výsledky testů budou známé zhruba do dvou dnů. Kontroly začali dělat kvůli kauze týkající se hovězího masa z polské farmy.
Český trh je pro Poláky důležitý. Mohli by o něj i kvůli masu z nemocných krav přijít
0:58
1:22
Část problémového polského masa už Češi snědli, další můžou mít ještě doma
Pokud mají zákazníci z řeznictví v Kostelci nad Labem a ve Varnsdorfu maso ještě doma, mají se domluvit na vrácení prodejci.
Veterináři budou od úterý kontrolovat hovězí maso z Polska už na hranicích
Lidé by si měli podle ministra zemědělství dávat větší pozor na to, odkud pochází maso, které konzumují. Kontroly na hranicích začnou v úterý.
1:22
Podezřelé hovězí z polských jatek se dostalo i do Česka, Brusel spustil vyšetřování
Zhruba tři sta kilogramů hovězího z jatek, kde se porážely i nemocné krávy, skončilo v Praze, Varnsdorfu, Novém Bydžově a Kostelci nad Labem.
Do Česka se dováží stále více masa, vývoz mléka a sýrů naopak láme rekordy
Chovatelé prodávali vykrmená prasata v průměru za 27,27 koruny za kilogram živé hmotnosti nebo 35,45 koruny za kilogram v mase.
Polské hovězí z nemocných krav se sem nedostalo, říká Toman. Sejde se s velvyslankyní
Polská jatka mají o maso nemocných krav zájem, protože výkupní cena je výrazně nižší než u zdravého dobytka.
1:22
Skrytá kamera na polských jatkách: maso tam tajně vyráběli i z těžce nemocných krav
Polský investigativní novinář se nechal zaměstnat na jatkách. Během třech týdnů natočil nemocné krávy, které byly pomocí lan dotaženy na porážku.
Šéfkuchař pražské burgrárny ukázal, jak dělá pořádný dvojitý burger
2:45
Jak cestuje hovězí pro hamburgery McDonald's. Z Česka míří do Polska a zpět
2:34
Zkontrolujte mrazáky. Inspekce zjistila v mletém mase z Lidlu bakterie salmonely
Jde o 500gramové balení od polského výrobce. Výrobek byl distribuován pouze v prodejnách na Moravě, Vysočině a ve východních Čechách.
Pořádná delikatesa. Recept na výborná pečená hovězí žebra
3:15
Uvařte si doma poctivý hospodský guláš, jak ho dělá šéfkuchař U Kalendů
2:42
Pochutnejte si na poctivém hovězím steaku
4:43
Hinduisté znásilnili dvojici muslimek. Zdůvodnili to konzumací hovězího
Dívky tvrdí, že čtveřice násilníků ze stejného důvodu ubila k smrti tetu a strýce jedné z nich. Policii ale chybí důkazy.
Restaurace hotelu Kašperk se pyšní bourárnou masa
3:37
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama