Muži v naději

22. 8. 2011 14:55
Muži v naději jsou celovečerním filmem režiséra Jiřího Vejdělka. Film, v jehož hlavních rolích se objevují Bolek Polívka, Jiří Macháček nebo Simona Stašová, vstoupil do českých kin 25. srpna 2011.
Muži v naději
Muži v naději | Foto: Sexistické prasátečko

"Muži v naději", nový film režiséra Jiřího Vejdělka vstoupil do českých kin oficiálně 25. srpna 2011.

Muži v naději jsou pátým celovečerním filmem (čtvrtou komedií) režiséra, jehož snímek "Ženy v pokušení" z roku 2010 vidělo přes milion diváků, čímž se stal nejúspěšnějším filmem roku.

V hlavních rolích hrají Bolek Polívka, Jiří Macháček, Simona Stašová, Petra Hřebíčková a Vica Kerekes. Jiří Vejdělek se kromě režie zhostil také scénáře.

Stručný děj

Film vypráví příběh dvou manželských párů - důchodce Rudolf (Bolek Polívka), pracuje jako taxikář, protože se nechce nudit. Zaplétá se do četných milostných afér, o kterých jeho žena Marta (Simona Stašová) neví - k tomu ještě nabádá svého zetě Ondřeje (Jiří Macháček), aby si také našel novou známost.

Nevěra totiž podle Rudolfa oživuje manželství - pokud však zůstane dokonale utajená. Ondřej s manželkou Alicí (držitelka Thálie Petra Hřebíčková) se neúspěšně pokoušejí počít dítě; nedaří se jim ostatně ani podnikání v rodinné restauraci.

Doposud slušný a věrný manžel tak nakonec podléhá svodům atraktivní Šarloty (Vica Kerekes). Alice začíná být podezřívavá a události se komplikují, ale "vynalézaví" muži se snaží za každou cenu z nepříjemných situací dostat.

 

Právě se děje

Další zprávy