reklama
konina
Tady dělají tlačenku podle dědova receptu. V rodinném řeznictví na to jdou jinak
Zdeněk Absolon s rodinou má v Braníku malé řeznictví. Vše vyrábí vlastníma rukama. Mají otevřeno jen tři dny v týdnu, zbytek času věnují výrobě.
Prodávali koninu značenou jako hovězí. Vysoká pokuta platí, potvrdil soud
Nejvyšší správní soud zamítl kasační stížnost společnosti Kovář plus. Firma uváděla, že se cítí být obětí irského dodavatele
Nepřiznané koniny je v evropském jídle výrazně méně než loni
Vzhledem k tomu, že loni byl podíl více než sedminásobný, označila Evropská komise výsledek testů za obrovské zlepšení.
Aféra s koňským masem
Na začátku roku 2013 se v médiích objevily zprávy, že kontroly v několika evropských zemích objevily v produktech z hovězího masa také koňskou DNA.…
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama