reklama
gastronomie
Harryho Pottera okouzlili hot dogem. Buchtičkami se šodó manželé oslnili rodný Zlín
Prohlédnout si
16 fotografií
Za jídlo utratí i 50 tisíc za měsíc: Jedna snídaně je nejprodávanější, říká Hejlík
27:58
Sekl se stavařinou a peče vyhlášený gyros. Vašek na hlad, radují se brněnští gurmáni
Prohlédnout si
24 fotografií
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Vítěz Peče celá země: Pečení i pitvání musí být přesné. Červený diplom ale mít nebudu
"Nedávno jsem se dověděl, že glorifikuju špatnou životosprávu a nedostatek spánku," říká vítěz Peče celá země a student medicíny Vojtěch Vrtiška.
Ham ham hambáč i uzený podbradek. Na mlsné Čechy je políčeno lépe než kdy dřív
Češi stále raději jí dobře a jejích rostoucímu apetitu vychází vstříc čím dál více restaurací, bister a stánků.
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
Ze sklepa k milionovému obratu. Čech miloval kimchi, ze záliby se stal byznys
Prohlédnout si
24 fotografií
Ramen se učili od japonského mistra. Samurajové ze Staromáku měli hned první den plno
Prohlédnout si
20 fotografií
Na tahu s posledními štamgasty. Dřív tu létaly kořalky, teď nonstopy nenávratně mizí
Prohlédnout si
34 fotografií
"Mňamózní." Bohatě zdobené koblihy z Brna jsou plné fantazie a chuťových experimentů
Prohlédnout si
21 fotografií
Brněnský falafel chutná i rozmlsaným Izraelcům. Tajný recept Slovák získal v Londýně
Prohlédnout si
20 fotografií
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
Lidé jim říkají, že lepší burger nejedli. Rady rodičů mladí Vietnamci smetli ze stolu
Prohlédnout si
20 fotografií
České restaurace podražily za posledních pět let o 34 procent, v regionech jsou rozdíly
Ceny v českých restauracích, barech, klubech nebo bistrech se od prosince 2019 do konce loňského roku zvýšily o 34 procent. V porovnání s předloňským lednem byly loni v prosinci ceny vyšší o 18…
Přečíst zprávu
Maršálek: Kdo řeší malichernosti, ať jde kopat brambory. Fyzická práce lidem chybí
Rozhovor s cukrářem Josefem Maršálkem o tom, jak soutěž Peče celá země pozvedla úroveň jeho řemesla i jak zjistil, že nejlepší je stejně kulajda.
Špatné nápady ho stály miliony. Šéf brněnských barů se nechal unést vlastními úspěchy
Jan Vlachynský vybudoval úspěšné podniky Bar, který neexistuje nebo Super Panda Circus. Se Zázračnou limonádou či koupalištěm Riviéra ale narazil.
Obnovili vyschlý rybník a naučili lidi jíst kapra. U Kalendů nakupují i kuchařská esa
Prohlédnout si
22 fotografií
A kde máte toho muže? Dvě mámy si samy otevřely bistro, natruc ho pojmenovaly Karel
Prohlédnout si
20 fotografií
Prohlédnout si
22 fotografií
V Česku otevřel fastfood Popeyes. První zájemci čekali ve frontě na sendvič 26 hodin
Trojici populárních zahraničních fastfoodů McDonalds, Burger Kingu a KFC přibyla v Česku nová konkurence.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama