TV Fanda

17. 7. 2012 22:17
TV Fanda je pátý kanál televize Nova. Jeho vysílání začalo 14. července 2012. Stanice má oslovit primárně mužské publikum.
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Aktuálně.cz

TV Fanda je pátý kanál televize Nova. Jeho vysílání začalo 14. července 2012. Stanice má oslovit primárně mužské publikum. Letní vysílací schéma nabízí například zápasy první fotbalové a hokejové ligy, vybraná utkání fotbalové Evropské ligy, tenisové a pokerové turnaje a ve večerních speciálech také wrestling a fighting. Mezi filmy, které nový kanál odvysílá, patří například Krvavý diamant, Temný rytíř, Takoví normální zabijáci nebo Klub rváčů.

V nabídce mužského kanálu samozřejmě nemůže chybět erotika. Fanda bude vysílat Playboye, Sexy kočky v akci nebo jeden ze dvou původních formátů programu s názvem Red News - pětiminutové zprávy prezentované nahými dívkami. Druhým pořadem české výroby bude repríza letního speciálu nováckého magazínu Víkend s názvem Česko k neuvěření.

Vysílání nového kanálu zahájilo životopisné drama Rudý Baron o slavném německém stíhacím letci Manfredu von Richthofenovi. První celovečerní film, který TV Fanda uvedla, byl Jáklův kriminální thriller Kajínek. O TV Fanda se mluví jako o potenciálním konkurentovi Prima Cool. Jejím ředitelem je Marek Kindernay.

 

Právě se děje

Další zprávy