reklama
kuchař
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer
Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Zákulisí restaurace Terasa U Zlaté studně v Praze
Prohlédnout si
15 fotografií
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací
Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…
Předchozí
5
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama