reklama
Petr Šoukal
17. 1. 2017 11:53
Vařte jako šéfkuchař. Zkuste si doma výbornou thajskou polévku Tom Yum
2:59
5. 1. 2017 6:48
Nejlepší přílohou ke guláši je houbový knedlík. Podívejte se, jak ho připravují šéfkuchaři
2:10
3. 1. 2017 19:29
Šéfkuchař radí, jak na skvělý tatarák
4:09
23. 12. 2016 7:42
U štědrovečerní večeře nesmí chybět bramborový salát, zkuste ho s domácí majonézou
2:10
22. 12. 2016 8:17
Ochutnejte tradiční vánoční pokrm: houbového kubu
2:13
20. 12. 2016 11:16
Zkuste křehké čokoládové brownies
2:22
20. 12. 2016 11:12
Steak z jelena a omáčka z malin je dokonalá kombinace k jídlu
4:13
18. 12. 2016 9:30
Tatrankové cukroví s rumem od cukrářky roku
1:28
16. 12. 2016 7:58
Vanilkové rohlíčky od dvojnásobné cukrářky roku
1:54
12. 12. 2016 23:10
Zkuste marinovaného lososa bez pečení
2:22
6. 12. 2016 13:45
Skvělá roláda až z vrcholu Ještědu
4:24
5. 12. 2016 15:13
Rychle a zdravě: Bezlepkový hráškový krém
2:19
29. 11. 2016 9:30
Zkuste balkánskou specialitu – sarmu
3:00
25. 11. 2016 9:31
Uvařte si doma poctivý hospodský guláš, jak ho dělá šéfkuchař U Kalendů
2:42
22. 11. 2016 10:19
Vyjeďte si na výlet do Malé Skály a ochutnejte místní pivo a husí játra
2:00
15. 11. 2016 11:00
Tip na rychlý oběd: Pstruh s máslovou omáčkou
4:15
10. 11. 2016 8:31
Jde to i bez masa. Zkuste kroupové rizoto s nivou, červenou řepou a hruškou
4:32
2. 11. 2016 11:55
Pochutnejte si na poctivém hovězím steaku
4:43
17. 10. 2016 9:48
Zdravá snídaně pro lepší den
1:42
17. 10. 2016 9:25
Zkuste jemnou krémovou houbovou polévku z kotrče
3:10
Předchozí
8
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama