Ubytování na MFF Karlovy Vary

7. 3. 2012 21:09
Sháníte ubytování na filmovém festivalu v Karlových Varech. Nabízíme několik tipů na levné hotely, penziony, hostely a ubytovny.
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: kviff.com

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se návštěvníkům snaží zprostředkovat různé nabídky ubytování, přičemž se mezi ně patří jak pokoje v hotelech či ubytovnách, tak tradiční stanové městečko a bydlení ve školních třídách a tělocvičně.

Nejlevněji pochopitelně vychází stanování na stadionu AC Start Karlovy Vary, kde v roce 2011 jedna noc vyšla na 70 korun na osobu. Jen lehce dražší pak je takzvaný hostel ve škole, což znamená ubytování ve třídách a tělocvičnách za 99 korun za noc. Místo ve škole je však nutné předem rezervovat.

Jednou z oficiálních ubytovacích kapacit pak je každoročně také tamní Domov mládeže překřtěný na Hotel Festival, kde noc v pokoji bez příslušenství vyjde na 250 korun.

Další hotely a jejich ceny

- Pension Hestia - 265 Kč/noc
- Ubytovna Pod mostem - 300 Kč/noc
- Pension ADDA - 350 Kč/noc
- Pension Eva - 350 Kč/noc
- Pension U Kaštanů - 350 Kč/noc
- Pension Escrime - 400 Kč/noc
- Penzion u Studánky - 450 Kč/noc
- AB Apartments - 465 Kč/noc
- Pension Hubertus - 500 Kč/noc
- Penzion Perla - 500 Kč/noc
- Hostel Varšavská - 500 Kč/noc
- Vila Anton - 600 Kč/noc
- Hotel Bažant - 650 Kč/noc

Ceny jsou pouze orientační a v některých případech se jedná o přepočty cen vícelůžkových pokojů na jednu osobu. Berte je pouze jako určité vodítko a ověřte si je u provozovatele příslušného ubytovacího zařízení.

Další možnosti ubytování lze najít například na webu spravovaném magistrátem Karlových Varů.

 

Právě se děje

Další zprávy